הרכיבים שלנו

המוצרים שלנו מכילים רכיבים טבעיים פעילים שהוכחו כיעילים מבחינה מדעית.

קוסמטיקה טבעית, בריאה וטבעית ללא כימיקלים. מתאימה לכל סוגי העור.

Aloe vera slice on white background..jpg
אלוורה

אלוורה הוא צמח עשיר בחומרים מזינים המרגיעים את העור. הוא מכיל ויטמינים A, C, E, חומצה פולית, כולין. בנוסף, הוא מכיל הורמונים, כגון אוקסינים וג'יברלינים, המסעיים בריפוי פצעים. 

INCI Name:  Aloe Barbadensis Leaf Juice

יתרונות:

•  מעניק לחות ומרגיעה את העור

•  נוגד חמצון ואנטיבקטריאלי

•  ידוע בסגולותיו הרפואיות

Grapes seeds oil isolated on white background with clipping path. Front view..jpg
שמן זרעי ענבים

שמן זרעי ענבים ידוע בשל פעולותיו המעולות, כגון האנטי דלקתי, אנטי-בקטריאלי, ונוגד אוקסידציה.

INCI Name: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

 

יתרונות:

• מכיל ריכוז גבוהה של תרכובות פנוליות, חומצות שומן וויטמין C.

•  מכיל פרואנטוציאנידין, נוגד חמצון עוצמתי עם פוטנציאל ליישור גוון העור.

• מסייע בהגנת העור מפני קרני UV הרסניים.

Beautiful composition with perfume bottle and roses on white background.jpg
שמן ורדים

שמן ורדים מתאים לכל סוגי העור.

INCI Name: Rosa Damanesca Oil

יתרונות:

• אנטיאוקסידנט

• אנטי דלקתי ומרגיע

Composition with shea butter on light background.jpg
חמאת שיאה

חמאת שיאה מזינה ומעשירה את העור בלחות.

INCI Name: Butyrospermum Parkii Butter

יתרונות:

• מעשירה בלחות, מגנה ומרפאה את העור

• מכילה חומצות שומן חיוניות, ויטמינים E ו-A. 

• נוגדי חמצון טבעיים מסייעים בניטרול רדיקלים חופשיים

plant-leaf-hemp-weed.jpg
שמן המפ

שמן המפ, שמן המפ מרגיע את העור, מרכך ומעניק לחות.

INCI Name: Sativa hemp seed oil

יתרונות:

• אחד המקורות העשירים ביותר של שומנים לא רוויים, כולל חומצות שומן חיוניות כמו אומגה 3 ואומגה 6

• מרכך ומעניק לחות

• עשיר בחומצות שומן חיוניות המסייעות בשמירה על עור רך וגמיש

• מרגיע ומתקן עור יבש

• מגביר את יכולתו הטבעית של העור לשמור על לחות

ylang-ylang-cananga-odorata-flower-essential-oil-nature_313215-2516.jpg
שמן אתרי ילנג-ילנג

שמן אתרי ילנג-ילנג מסדיר את מאזן השומן התת עורי, מאט את תהליך ההזדקנות וממריץ את חידוש התאים בשכבות העמוקות ביותר של האפידרמיס.

INCI Name: Cananga odorata Flower Oil

יתרונות:

• מקדם התחדשות, מעניק לחות לשכבות העור העמוקות, גורם לעור להיראות "מלוטש"

• בעל אפקט ליפטינג בולט

• מאט את תהליך ההזדקנות, וממריץ את חידוש תאי העור

Jojoba (Simmondsia chinensis)oil, leaves, flower and seeds isolated on withe background.jp
שמן חוחובה

שמן חוחובה מגן על העור ומנקה את הנקבוביות

INCI Name: Simmondsia chinensis seed oils

יתרונות: שמן חוחובה הוא מרכיב רב תכליתי, בעל תכונות איזון, ריכוך ולחות. מתאים לכל סוגי העור.

יתרונות:

• מסייע לאיזון רמות השומן התת-עורי ומסיר אותו מהנקבוביות

• השמן מגן, מרכך ומעניק לחות לעור

• מועשר בחומצות שומן אומגה 7 ואומגה 9

Dripping citrus essential oil into bottle, closeup.jpg
שמן אתרי אשכוליות

אשכולית היא פרי חמוץ-מתוק. שמן אשכוליות מזרז התחדשות תאי העור.

INCI Name: Citrus Paradisi (Pink Grapefruit) Oil

יתרונות:

• ברומליין, אנזים המצוי באשכולית, מסייע לפרק את הקשרים בין תאי עור המתים ועוזר לסילוקם.

• וממזער את הצטברות הנוזלים בתאי העור

• מזרז התחדשות תאים

• מבהיר את העור ומונע פיגמנטציה

Closeup almond oil in glass bottle and group of almond nuts with slice isolated on white b
שמן שקדים מתוקים

שמן שקדים מתוק מנקה את העור וגורם לו להיראות צעיר ורענן יותר.

INCI Name: Prunus amygdalus dulcis oil

יתרונות:

• מרכך ומרגיע את העור

• מספק הגנה לטווח ארוך מפני אובדן לחות

• מכיל חומצות שומן חיוניות התומכות בבריאות העור

Mango butter and fresh mango fruit. Organic cosmetic, skin care, spa concept. Ingredient f
חמאת מנגו

מקור טבעי ללחות, המפחית ומיישר את הקמטים.

INCI Name: Mangifera Indica Seed Butter's

יתרונות:

• נספג במהירות, מכיל חומצות שומן אומגה 6 ואומגה 9, ויטמינים A, C ו- E

• מסייע בשמירה על הלחות

• מפחית קמטים וקמטוטים

A bottle of rosehip seed oil with fresh berries on a rustic background.jpg
שמן רוז היפ

שמן רוז היפ (rose hip) הוא שמן המופק מזרעים של שיח ורדים פראי. השמן מכיל חומרי חיוניים רבים, כולל: בטא קרוטן, חומרי בסיס לויטמין A, אומגה 3, אומגה 6 וחומצות שומן נוספות

INCI Name: Rosa Rubiginosa Seed Oil

יתרונות:

•  מחליק קמטוטים, מטפל בצלקות, חתכים ועור מגורה

• מסייע לשמירה על גמישות העור

• עוזר להרגיע עור מגורה

•מאיץ התחדשות ומעכב הזדקנות של תאי

macadamia nut oil on the white background, isolated.jpg
שמן מקדמיה

שמן מקדמיה (שמן אגוז מקדמיה) דומה בהרכבו לסבום אשר מופרש מבלוטות החלב, הודות לריכוז גבוה של חומצת שומן פלמיטולאית (20%).

בנוסף, השמן עשיר בפיטוסטרול אנטי דלקתי מסוג β-Sitosterol.

INCI Name:  Macadamia Ternifolia Seed Oil

יתרונות:

• שומר על הלחות הטבעית ומגמיש את העור

• מחזיר את האלסטיות ומעכב נפילת טונוס בעור עייף

• עוזר להרגיע עור מגורה

•משקם נזקי שמש